Головна страницаЛІБС УБС НБУ Ср , 18.06.2025, 20:03
Форум - Сторінка 2 - Форум | RSS

[ · Нові повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум
КаськаДата: Ср, 09.01.2008, 21:42 | Повідомлення # 16
Група: Модератори
< 8 >
Статус: Offline
хм...мож то тобі прийдеться на день менше бути tongue smile
то таке, щось обовязково придумаєм)))
а ти хоч би щось почитай, і талон не чіпай

Добавлено (09.01.2008, 21:42)
---------------------------------------------
ну, з фін підпр

aNtOLLIkaДата: Ср, 09.01.2008, 21:51 | Повідомлення # 17
Група: Користувачі
< 1 >
... ех ти і як ти могла, всьо-таки сестра а таке братовИ написати, намьок ясєн - ненужен я вам =( я тоді вааащє не явлюсь - заб"ю на всё - і на талони ... надо воно мені? нє но нє? ... зато погульбаним ахфігенсько - замучу проводи на пару днів ... блн от фішка - жееееесть ... biggrin
КаськаДата: Ср, 09.01.2008, 21:55 | Повідомлення # 18
< 8 >
але ти собі гониш тута, я ж тобі кращого бажаю, просто рекомендую хоч би щось почитати, аби талон не взяти)))

aNtOLLIkaДата: Ср, 09.01.2008, 22:01 | Повідомлення # 19
< 1 >
... дякую передайсу з якого спутилась моя сестричка ... мескузі за всё - я ся буду вчити!!! трошки ...
КаськаДата: Ср, 09.01.2008, 22:02 | Повідомлення # 20
< 8 >
чуєш, Брате, ти чого не лишив мені привітання тут-во на сайті??? cool

aNtOLLIkaДата: Ср, 09.01.2008, 22:13 | Повідомлення # 21
< 1 >
... ну так як ти була тут ізначально - я думав що ти всеж таки перша проявиш ініціативу ... а єслі чесно - завтикав - ша буде ...
КаськаДата: Ср, 09.01.2008, 22:16 | Повідомлення # 22
< 8 >
ну брааате, ти вот тіко прийшов сюди. до речі я вітала 301ф

aNtOLLIkaДата: Ср, 09.01.2008, 22:24 | Повідомлення # 23
< 1 >
... ну можеш подивитись мабуть - заценІ ка http://lbi.org.ua/gb/#sign ...
КаськаДата: Ср, 09.01.2008, 22:31 | Повідомлення # 24
< 8 >
уже зовиділа)))
ти тож там маєш смс)))

aNtOLLIkaДата: Ср, 09.01.2008, 22:34 | Повідомлення # 25
< 1 >
... посибочки ... smile
КаськаДата: Ср, 09.01.2008, 22:35 | Повідомлення # 26
< 8 >
просю просю smile

starlightДата: Чт, 10.01.2008, 23:57 | Повідомлення # 27
< 3 >
знаєте, що найбільше не сподобалося? хоча це стосується не лишень форуму, а найбільше самого сайту: дуже багато орфографічних помилок, таких як "читати ДАЛЬШЕ, запОм*ятати, добавити". і це ж одразу на головній сторінці. а юзербар адміна вказує саме на "спілкуймося українською"... а ще що з перекладом самого сайту... йдуть дві кнопки, як от на цій сторінці у мене зараз -переглянути і відмінити, а між ними сохранить... просто це якось неприємно

а ще: чому списку груп немає 4-го і 5-го курсу фінансів? cool чи вони всі просто вже не вчаться і немає потреби їх писати? smile

а так, сайтик симпатичний smile й однозначно кращий за свого "братця" (того, що вубн.нет). орієнтований просто вже на самих студентів, яким вистачає Банк*О з його інфою...

Повідомлення відредагував starlight - Пт, 11.01.2008, 00:08
КаськаДата: Пт, 11.01.2008, 00:04 | Повідомлення # 28
< 8 >
так не тільки 3 і 5 нема, 3 тож нема)))я вже то казала адміну)))

starlightДата: Пт, 11.01.2008, 01:38 | Повідомлення # 29
< 3 >
о, ще дещо... можливо, варто ввести кнопочку "Непрочитані теми" (якщо ще немає ,принаймні я не бачу)... тому що трохи важко орієнтуватися, бо якщо я прочитала всі теми, а тут хтось напиав нове повідомлення до теми, то мені треба всі теми переглядати (хіба що орієнтуючись на написи про останні написані відповіді: коли і ким - а то всеодно незручно)

adminДата: Пт, 11.01.2008, 08:38 | Повідомлення # 30
Група: Адміністратори
< 12 >
Quote (starlight)
знаєте, що найбільше не сподобалося? хоча це стосується не лишень форуму, а найбільше самого сайту: дуже багато орфографічних помилок, таких як "читати ДАЛЬШЕ, запОм*ятати, добавити". і це ж одразу на головній сторінці. а юзербар адміна вказує саме на "спілкуймося українською"... а ще що з перекладом самого сайту... йдуть дві кнопки, як от на цій сторінці у мене зараз -переглянути і відмінити, а між ними сохранить... просто це якось неприємно

а ще: чому списку груп немає 4-го і 5-го курсу фінансів?чи вони всі просто вже не вчаться і немає потреби їх писати?

а так, сайтик симпатичнийй однозначно кращий за свого "братця" (того, що вубн.нет). орієнтований просто вже на самих студентів, яким вистачає Банк*О з його інфою...

постараюсь виправити....

Quote (starlight)
о, ще дещо... можливо, варто ввести кнопочку "Непрочитані теми" (якщо ще немає ,принаймні я не бачу)... тому що трохи важко орієнтуватися, бо якщо я прочитала всі теми, а тут хтось напиав нове повідомлення до теми, то мені треба всі теми переглядати (хіба що орієнтуючись на написи про останні написані відповіді: коли і ким - а то всеодно незручно)

якщо хтось напише нове повідомлення, то малюночок який стоїть біля теми форуму, поміняється на жовтий конверт. І буде мигати поки ти його не прочитаєш

АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ!

• Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright LIBS UBS NBU © 2010