Форум
|
|
|
aNtOLLIka | Дата: Ср, 09.01.2008, 21:51 | Повідомлення # 17 |  Група: Користувачі | ... ех ти і як ти могла, всьо-таки сестра а таке братовИ написати, намьок ясєн - ненужен я вам =( я тоді вааащє не явлюсь - заб"ю на всё - і на талони ... надо воно мені? нє но нє? ... зато погульбаним ахфігенсько - замучу проводи на пару днів ... блн от фішка - жееееесть ... | | |
|
Каська | Дата: Ср, 09.01.2008, 21:55 | Повідомлення # 18 | ![Каська]() Група: Модератори | але ти собі гониш тута, я ж тобі кращого бажаю, просто рекомендую хоч би щось почитати, аби талон не взяти)))
| | |
|
aNtOLLIka | Дата: Ср, 09.01.2008, 22:01 | Повідомлення # 19 |  Група: Користувачі | ... дякую передайсу з якого спутилась моя сестричка ... мескузі за всё - я ся буду вчити!!! трошки ... | | |
|
|
aNtOLLIka | Дата: Ср, 09.01.2008, 22:13 | Повідомлення # 21 |  Група: Користувачі | ... ну так як ти була тут ізначально - я думав що ти всеж таки перша проявиш ініціативу ... а єслі чесно - завтикав - ша буде ... | | |
|
Каська | Дата: Ср, 09.01.2008, 22:16 | Повідомлення # 22 | ![Каська]() Група: Модератори | ну брааате, ти вот тіко прийшов сюди. до речі я вітала 301ф
| | |
|
aNtOLLIka | Дата: Ср, 09.01.2008, 22:24 | Повідомлення # 23 |  Група: Користувачі | ... ну можеш подивитись мабуть - заценІ ка http://lbi.org.ua/gb/#sign ... | | |
|
Каська | Дата: Ср, 09.01.2008, 22:31 | Повідомлення # 24 | ![Каська]() Група: Модератори | уже зовиділа))) ти тож там маєш смс)))
| | |
|
aNtOLLIka | Дата: Ср, 09.01.2008, 22:34 | Повідомлення # 25 |  Група: Користувачі | ... посибочки ... | | |
|
|
starlight | Дата: Чт, 10.01.2008, 23:57 | Повідомлення # 27 | ![starlight]() Група: Користувачі | знаєте, що найбільше не сподобалося? хоча це стосується не лишень форуму, а найбільше самого сайту: дуже багато орфографічних помилок, таких як "читати ДАЛЬШЕ, запОм*ятати, добавити". і це ж одразу на головній сторінці. а юзербар адміна вказує саме на "спілкуймося українською"... а ще що з перекладом самого сайту... йдуть дві кнопки, як от на цій сторінці у мене зараз -переглянути і відмінити, а між ними сохранить... просто це якось неприємно а ще: чому списку груп немає 4-го і 5-го курсу фінансів? чи вони всі просто вже не вчаться і немає потреби їх писати? а так, сайтик симпатичний й однозначно кращий за свого "братця" (того, що вубн.нет). орієнтований просто вже на самих студентів, яким вистачає Банк*О з його інфою...
Повідомлення відредагував starlight - Пт, 11.01.2008, 00:08 | | |
|
Каська | Дата: Пт, 11.01.2008, 00:04 | Повідомлення # 28 | ![Каська]() Група: Модератори | так не тільки 3 і 5 нема, 3 тож нема)))я вже то казала адміну)))
| | |
|
starlight | Дата: Пт, 11.01.2008, 01:38 | Повідомлення # 29 | ![starlight]() Група: Користувачі | о, ще дещо... можливо, варто ввести кнопочку "Непрочитані теми" (якщо ще немає ,принаймні я не бачу)... тому що трохи важко орієнтуватися, бо якщо я прочитала всі теми, а тут хтось напиав нове повідомлення до теми, то мені треба всі теми переглядати (хіба що орієнтуючись на написи про останні написані відповіді: коли і ким - а то всеодно незручно)
| | |
|
admin | Дата: Пт, 11.01.2008, 08:38 | Повідомлення # 30 |  Група: Адміністратори | Quote (starlight) знаєте, що найбільше не сподобалося? хоча це стосується не лишень форуму, а найбільше самого сайту: дуже багато орфографічних помилок, таких як "читати ДАЛЬШЕ, запОм*ятати, добавити". і це ж одразу на головній сторінці. а юзербар адміна вказує саме на "спілкуймося українською"... а ще що з перекладом самого сайту... йдуть дві кнопки, як от на цій сторінці у мене зараз -переглянути і відмінити, а між ними сохранить... просто це якось неприємно а ще: чому списку груп немає 4-го і 5-го курсу фінансів?чи вони всі просто вже не вчаться і немає потреби їх писати? а так, сайтик симпатичнийй однозначно кращий за свого "братця" (того, що вубн.нет). орієнтований просто вже на самих студентів, яким вистачає Банк*О з його інфою... постараюсь виправити.... Quote (starlight) о, ще дещо... можливо, варто ввести кнопочку "Непрочитані теми" (якщо ще немає ,принаймні я не бачу)... тому що трохи важко орієнтуватися, бо якщо я прочитала всі теми, а тут хтось напиав нове повідомлення до теми, то мені треба всі теми переглядати (хіба що орієнтуючись на написи про останні написані відповіді: коли і ким - а то всеодно незручно) якщо хтось напише нове повідомлення, то малюночок який стоїть біля теми форуму, поміняється на жовтий конверт. І буде мигати поки ти його не прочитаєш
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|