Увага, увага!!!
|
|
Vadimga | Дата: Пт, 19.09.2008, 13:44 | Повідомлення # 16 |  Група: Адміністратори |
В | | |
|
|
admin | Дата: Пт, 19.09.2008, 20:35 | Повідомлення # 18 |  Група: Адміністратори | трішки часу, і воно всьо вирішиться, я ще на літніх канікулах зробив нормальний сайт для нашого інституту, але ніяк не можу перенести всі новини і решта функцій з цього сайту (новини, хоча вони вже і застарілі, але людям цікаво напевно читати що робилося до цього з нашим навчальним закладам... а скільки тут фотографій... і ще файликів у рубриці завантажити, та й на форумі вже досить багато різних досить цікавих тем, тому і незнаю що тепер перенести, автоматично все це зробити просто не можливо, тому приходиться це все робити в ручну) А про активність хороша ідея, думаю що на цих вихідних, ще на цьому сайті можна буде побачити хто на скільки активний і про Vadimgа ми не забудемо А що було на презентації Золотого резерву, бо я тільки на кінець прийшов, я не думав що вона (презентація) буде така коротка, а раніше у мене не получалося..
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
Каська | Дата: Пт, 19.09.2008, 21:42 | Повідомлення # 19 | ![Каська]() Група: Модератори | a e propozuzija))) do Presu napevno e mo*luvist zavanta*utu zy prezentaziy na sajt)
| | |
|
djmicro | Дата: Сб, 20.09.2008, 00:05 | Повідомлення # 20 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | її ніхто не знімав! Там просто розказували про журнал і все! Тарас потрібна допомога пиши!  | | |
|
|
admin | Дата: Сб, 20.09.2008, 16:45 | Повідомлення # 22 |  Група: Адміністратори | Змінив формат інформації яка виводиться під аваратом на форумі, тепер можна побачити титул кожного з користувачів.. зараз вони мають вид армійських звань, тому не зовсім відповідають напрямленню нашого сайту.. Тому прошу Вас допомогти у скаладанні нових титулів, можливо хтось десь бачив на інших сайтах.. пишіть, всі пропозиції будуть прийняті до уваги
|
Каська | Дата: Сб, 20.09.2008, 23:49 | Повідомлення # 23 | ![Каська]() Група: Модератори | 1 kyrs, 2 kyrs, 3 kyrs, 4 kyrs, spezialist, 5 kyrs, magistr...
| | |
|
admin | Дата: Нд, 21.09.2008, 09:49 | Повідомлення # 24 |  Група: Адміністратори | я думаю що люди які будуть заходити на сайт і побачуть під надписом якось користувача 1 курс, то подумають що він і є 1 курс. може краще щось типу: - абітурієнт - бакалавр - магістр - аспірант - кандидат - доктор
|
Vadimga | Дата: Нд, 21.09.2008, 10:36 | Повідомлення # 25 |  Група: Адміністратори | Просто гость, постійний гость, так-сяк користувач,ідеальний корисувач, кращий з користувачів, голова кімнати, голова голови, староста гуртожитку, комендат і т.д. :-)
В | | |
|
Каська | Дата: Нд, 21.09.2008, 12:21 | Повідомлення # 26 | ![Каська]() Група: Модератори | Quote (admin) - абітурієнт - бакалавр - магістр - аспірант - кандидат - доктор ZE BYDE FAJNO!
| | |
|
admin | Дата: Нд, 21.09.2008, 13:09 | Повідомлення # 27 |  Група: Адміністратори | і останній буде академік тільки ще треба вирішити при якій кількості повідомлень буде мінятися титул зараз є: 2 4 8 16 32 64 128 256 512
|
Vadimga | Дата: Нд, 21.09.2008, 13:23 | Повідомлення # 28 |  Група: Адміністратори | І не тільки за повідомленнями, бо можна писати що хочеш. Наприклад: мдррирд.мшдмирфиршм.дми.мфмдф.
В | | |
|
Каська | Дата: Нд, 21.09.2008, 13:37 | Повідомлення # 29 | ![Каська]() Група: Модератори | ooo!!!ti meni she pary povidomlen i bydy matu novuj tutyl ja dymay sho taky gradaziy mo*na zalushutu!!!
| | |
|
admin | Дата: Нд, 21.09.2008, 13:54 | Повідомлення # 30 |  Група: Адміністратори | щоб ніхто не писав такі штуки Quote (Vadimga) мдррирд.мшдмирфиршм.дми.мфмдф. у нас на форумі є модератори, і адмін. Які повинні дивитися за тим щоб такого не було 
|