Шо потрібно знати про ЛБІ?!
|
|
djmicro | Дата: Чт, 14.08.2008, 11:32 | Повідомлення # 1 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | ВІсім привіт з першого вересня я буду вчитися разом з вами в ЛБІ! І вот в мене винекло питання: "Що мені як новачку потрібно знати і запамятати про ЛБІ?" Додано (14.08.2008, 11:32) --------------------------------------------- Ше одне питання: "Як стати членом СДР?" Я був членом шкільного парламенту в ЛЛГ, і відповідав за різні свята, а особливо за дискотівки ))) ! | | |
|
admin | Дата: Чт, 14.08.2008, 17:42 | Повідомлення # 2 |  Група: Адміністратори | головне знайти підхід до викладачів (я не про хабарі), і гарно себе проявити як розумного студента, з першого дня! Головне пам’ятати, що ти можеш почати життя з нової сторінки, і не важливо ким ти був у школі, і як ти вчився. А у СДР беруть всіх бажаючих... головне ходити на збори, і тебе закріплють за якимось органом, чи відділом.. як асоційований член. Праву голосу немаєш, просто приходиш і слухаєш що інші розказують, і щось своє пропонуєш А ще є деяка перспектива, якщо себе гарно проявиш то може і головою якогось відділу станеш, бо у них цього року багато студентів вже закінчує інститут
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
djmicro | Дата: Чт, 14.08.2008, 23:15 | Повідомлення # 3 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | Дякую! Буду мати на увазі! | | |
|
admin | Дата: Пт, 15.08.2008, 10:34 | Повідомлення # 4 |  Група: Адміністратори | Нас минулого року, просили першокурсникам, розказувати про що треба знати... о то варто було послухати
|
djmicro | Дата: Нд, 17.08.2008, 00:45 | Повідомлення # 5 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | А де то можна послухати? | | |
|
admin | Дата: Нд, 17.08.2008, 13:48 | Повідомлення # 6 |  Група: Адміністратори | то для кібернетиків таке проводили, незнаю чи для фінансів таке є... То наша кафедра організовує
|
djmicro | Дата: Нд, 17.08.2008, 22:02 | Повідомлення # 7 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | Ясно ясно! Ну може і почуємо першого вересня шось доброго! А шо буду першого вересня? туди треба обовязково прийти? а то я не встигаю трохи приїхати! | | |
|
admin | Дата: Нд, 17.08.2008, 22:10 | Повідомлення # 8 |  Група: Адміністратори | Я би радив прийти, бо першого вересня, всі знайомляться.. і проходить посвята... Беруть великий коровай, і кожеш першокурсник підходить до нього і відламує собі кусочок і з’їдає, на знак того що перед ним підкривається нова дорога, дорога його нового життя і навчання.. Я прийду подивитися на то згадаю свою молодість 
|
djmicro | Дата: Нд, 24.08.2008, 00:51 | Повідомлення # 9 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | Ну я тоді тоже приїду! Правда хочу бути до кінця на весіллі але прийдеться їхати! Я БУДУ! | | |
|
|
|
admin | Дата: Ср, 27.08.2008, 22:26 | Повідомлення # 12 |  Група: Адміністратори | То моя група 
|
admin | Дата: Ср, 27.08.2008, 22:29 | Повідомлення # 13 |  Група: Адміністратори | Якщо уважно подивитися на фотографії, то можна побачити що більшість людей приходять у діловому стилі одягу, все ж таки таке дійство відбувається у житті кожного студента лише раз (як правило). Але є і окремі люди які приходять у тому, у чому їм зручно... Вибір робити тобі 
|
|
admin | Дата: Чт, 28.08.2008, 14:11 | Повідомлення # 15 |  Група: Адміністратори | правильно, бо я на економічній кібернетиці, у нас тільки 4 дівчини
|