Головна страницаЛІБС УБС НБУ Ср , 18.06.2025, 20:39
шо ви тута пишете? а якшо вони прочитають? - Форум | RSS

[ · Нові повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
шо ви тута пишете? а якшо вони прочитають?
chyapayДата: Пт, 04.07.2008, 07:20 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
< 0 >
Статус: Offline
от припустим шо викладачі лазять сюди. яка була б їх реакція на ваші відгуки?

ви в курсі шановні шо вас легко часом за почерком словесним задетектати? от викладач який чита днями ночами ваші конспекти і слуха вам на семінарах часом може дістати сильне відчуття шо ота ляпа аля "оцей препод сакс" написана саме вами, і чого ж він (вона) такий/а невдячний/а за ту натянуту оцінку шо туто таке про мене святого/святу препода/преподшу пише!... от уявіть собі цю наукфантастику.

а відповідь проста - всьо залежно від того наскіки мудрий студік і наскіки правильний викладач. адже тут ми пишем (маєм писати) обєктивну оцінку викладачу а не судити по оцінці яку він нам на іспиті поставив. і викладач має це так само розуміти. такшо майте то всьо на увазі шановні студіки ато ваш шановний чи нешановний бувший викладач може стати вашим грядучим викладачем і тоді він вам може згадати ваше "БЕ".

мож тому вас тут так мало?

up yours
adminДата: Ср, 09.07.2008, 16:19 | Повідомлення # 2
Група: Адміністратори
< 12 >
а реакції не буде ніякої.. бо якимось дивним способом нічого погано про викладачів на сайті ніхто нічого не писав... Десь тільки згадувався Микола Максимович... І от ще одна штука що мене дуже здивувала коли я поступав у ЛІБС, є такий сайт http://studzona.com/ там є всі ВНЗ Львова.. крім ЛІБС.. а чому я не можу зрозуміти...

Що таке http://studzona.com/ ?

Це сайт на якому будь який бажаючий може залишити відгук про викладача, позитивний або негативний.. і видалити запис з того сайту вже неможливо.. і студентам інших вузів досить легко орієнтуватися про характер і тип нового викладача, зайшовши на цей сайт і прочитавши відгуки про нього...

АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ!

КаськаДата: Сб, 06.09.2008, 23:44 | Повідомлення # 3
Група: Модератори
< 8 >
а там нема нашого інституту sad

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright LIBS UBS NBU © 2010