Помилки у списках групи
|
|
admin | Дата: Сб, 05.01.2008, 13:52 | Повідомлення # 1 |  Група: Адміністратори | Якщо Ви не знайшли себе в списку своєї групи, або зайшли помилки в імені, повідомте про це у цій темі форуму. Будь ласка, вказуєте групу. Неточність в імені, і тоді як має бути правильно
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
|
admin | Дата: Пн, 07.01.2008, 16:13 | Повідомлення # 3 |  Група: Адміністратори | Напиши список своєї групи і я добавлю, а краще якщо напишеш мені списки всіх груп економічного факультету
|
|
admin | Дата: Пн, 07.01.2008, 16:17 | Повідомлення # 5 |  Група: Адміністратори | дуже добре буде якщо з 1 по 5
|
|
admin | Дата: Пн, 07.01.2008, 16:21 | Повідомлення # 7 |  Група: Адміністратори | та вже зараз не біжи, сьогодні закрито
|
|
admin | Дата: Пн, 07.01.2008, 16:25 | Повідомлення # 9 |  Група: Адміністратори |
|
Yuliks | Дата: Ср, 27.08.2008, 19:20 | Повідомлення # 10 |  Група: Користувачі | Тарас, ти уж сорі, но це якась дискримінація... де є Ф- групи, А?? Будь-ласка, подай списки Ф- груп. | | |
|
admin | Дата: Ср, 27.08.2008, 19:31 | Повідомлення # 11 |  Група: Адміністратори | я немаю списків якщо маєш, то закидуй мені на пошту, і я добавлю
|
|
Vadimga | Дата: Пт, 12.09.2008, 15:59 | Повідомлення # 13 |  Група: Адміністратори | Включіть будь-ласка список груп за спеціальністю фінанси.:-)
В | | |
|
Каська | Дата: Пт, 12.09.2008, 23:47 | Повідомлення # 14 | ![Каська]() Група: Модератори | a tu svoei grypu ne znaesh?! koroche...Taras, proponyy vzagali zej rozdil zabratu!!!
| | |
|
admin | Дата: Пт, 19.09.2008, 20:29 | Повідомлення # 15 |  Група: Адміністратори | Вибач, але я з тобою не погоджуюся... Якщо подивитися статистику сайту, то можна побачити що дуже багато людей переходять на цей сайт тільки через те що вони у пошуковій системі написали свої прізвише і ім’я, і якщо вони перед цим ніде не світилися в сфері інтернету і ЗМІ то попадають у першу чергу на цей сайт... Оновлення списку груп, це просто питання часу, думаю до кінця тижня це питання вже буде вирішено, так як вчора мені голова профкому обіцяв що скине списки груп Фінансово-економічного факультету, і я маю вихід на свій факультет, тому проблеми у моїх списках не буде
|