Головна страницаЛІБС УБС НБУ Ср , 18.06.2025, 20:16
Саундтреки (Soundtracks) - Форум | RSS

[ · Нові повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Maestro, Olko  
Саундтреки (Soundtracks)
SageДата: Нд, 18.11.2007, 18:06 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
< 1 >
Статус: Offline
Інколи люди дивляться якесь кіно а потім так хочуть дістати музику, яку в ньому почули, а найти не можуть ) будемо допомагати один одному?? Можна просто кидати лінки на свої улюблені...у мене таких безліч, тож мабуть і розпочну )

Хто бачив фільм "Больше чем любовь" (A Lot Like Love) раджу подивитись, але ми не про це, щодо музики, то кого зацікавило, досить таки оригінальні та мелодійні треки можна скачати тут
Мої улюблені це:
- Eagle Eye Cherry - Save Tonight
- Chicago - If You Leave Me Now
- Aqualung - Brighter Than Sunshine
- Jet - Look What You've Done
- Anna Nalick - Breathe
- Butch Walker - Maybe It's Just Me

Do you ever wonder if we make the moments in our lives, or if the moments in our lives make us?
starlightДата: Пт, 11.01.2008, 00:12 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
< 3 >
Статус: Offline
я одразу скажу, що у мене улюблений саундтрек - це до фільму "Реквієм за мірєю". я довго його слухала ще до перегляду фільму, потім і фільм подивилася ,а тоді зрозуміла, як вони органічно між собою пов*язані...
ще гарний саундтрек до фільму "Час за Грнівічем" (забула тільки стиль, в якому вони там грали). хоча більшість саундтреків переважно хочеться слухати після перегляду фільму, тим більше хорошого. зараз я от дивлюся серіал старий такий, як світ, "Нікіта" і вже біжу качати музику smile
ще з "Бійцівського клубу" люблю послухати музику...

а серед окремих композицій чільне місце у мому хіт-параді посідає The Verve-Bitter Sweet Symphony з "Жорстоких намірів". Там же ж класна пісня Placebo- Every You Every Me

Повідомлення відредагував starlight - Пт, 11.01.2008, 00:16
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright LIBS UBS NBU © 2010