Оригінал чи екранка?
|
|
|
|
Olko | Дата: Ср, 31.10.2007, 20:52 | Повідомлення # 1 | ![Olko]() Група: Модератори | Коли почався показ нового фільму, чому віддати перевагу: піти в кінотеатр і викласти ... грн. за квиток, чи подивитись екранку, можливо навіть перед прем'єрою?
Слава Україні !!! | | |
|
юРасЬко | Дата: Вт, 13.11.2007, 22:43 | Повідомлення # 2 |  Група: Користувачі | я був тут) в кіно хожу рідко) є з ким ходити) але ходим домене додому дивитись) домашній кінотеАтр)
CS нік [mm] Команда [promo] Миша [Microsoft 1.1] Коврик [карОва] Я the best имхо | | |
|
admin | Дата: Вт, 13.11.2007, 22:52 | Повідомлення # 3 |  Група: Адміністратори | Вибили з Мережі кінотетатрів КІНОПАЛАЦ 5 квиточків, так що старайтесь виграти, і квиточки будуть ваші
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
юРасЬко | Дата: Вт, 13.11.2007, 23:16 | Повідомлення # 4 |  Група: Користувачі | ех.... з 301ек тяжко буде...ой местізо всУ малину спортить(
CS нік [mm] Команда [promo] Миша [Microsoft 1.1] Коврик [карОва] Я the best имхо | | |
|
starlight | Дата: Пт, 11.01.2008, 00:42 | Повідомлення # 5 | ![starlight]() Група: Користувачі | все залежить від фільму... в кіно хожу переважно на жахи або на якісь там супер-пупер екшни, де однозначно зрозуміло, що це треба дивитися на великому екрані. хоча значно легше скачати фільм за декілька годин, ніж вибиратися в кіно (тим більше, що в наших то Кінопалацах ні культури від персоналу, ні якості в деяких випадках фільмів, про ціни взагалі мовчу...)
| | |
|