Тарас багато в чому правий, і я його підтримаю!!1
Моя типу команда - 303 БС будем 99%, буду хоч 1 проти 5 грати)) головне щоб було цікаво... Нарахунок грошей, сума таки кругленька, але є пропозиція так як за оренду 509 аудиторії грошей не требабуде платити мабуть, то ВЕЛИКЕ прохання за ці гроші організувати 3 кубки+ грамоти КОЖНОМУ члену команди незалежно від місця яке вони займуть- думаю багато кому буде приємно мати грамоту, адже кубок буде мати тільки капітан((
Впринципі ті групи, які брали участь минулого року , на цей раз теж напевно захочуть поквитатися з суперниками...+ нові перші курси долучаться до цього дійства!
Дуже прикольно придумали з викладачами, якщо це буде, то ИМХО команд буде набагато більше+ ше б команду адмінів з ЛБІ!!!
Наперед треба домовитися з зав-кафедри інформаційних технологій, бо як Тарас каже: якщо цього не зробим то нічого невийде...ідея з 509 аудиторією мені неподобається адже в 2-у зміну йдуть пари , а тут 8 команд по 5 чел (40 людей) тусуються на 5 поверсі,,. в аудиторії взагалі мошня піде(Крики,шум,МАТИ...кароч багато чого), після такого в ЛБІ ніякого такого захлду не дозволять провести...Так що наперед треба вже зараз все узгодити, а ні то думати на рахунок якогось клубу...
В мене нажаль таке передчуття, що нічого з 509 аудиторією невийде, хоча хто його знає... 
Додано (10.11.2008, 21:10)
---------------------------------------------
Quote (admin)
а ти який з них?
иии, думаю 1-й справа, або хзхз 
Додано (10.11.2008, 21:15)
---------------------------------------------
Я 1-й справа )) як що шось треба...