Головна страницаЛІБС УБС НБУ Ср , 18.06.2025, 21:13
Новий чемпіонат =) - Сторінка 2 - Форум | RSS

[ · Нові повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Новий чемпіонат =)
andriykoДата: Пн, 10.11.2008, 21:15 | Повідомлення # 16
Група: Користувачі
< 0 >
Статус: Offline
Тарас багато в чому правий, і я його підтримаю!!1
Моя типу команда - 303 БС будем 99%, буду хоч 1 проти 5 грати)) головне щоб було цікаво...

Нарахунок грошей, сума таки кругленька, але є пропозиція так як за оренду 509 аудиторії грошей не требабуде платити мабуть, то ВЕЛИКЕ прохання за ці гроші організувати 3 кубки+ грамоти КОЖНОМУ члену команди незалежно від місця яке вони займуть- думаю багато кому буде приємно мати грамоту, адже кубок буде мати тільки капітан((

Впринципі ті групи, які брали участь минулого року , на цей раз теж напевно захочуть поквитатися з суперниками...+ нові перші курси долучаться до цього дійства!

Дуже прикольно придумали з викладачами, якщо це буде, то ИМХО команд буде набагато більше+ ше б команду адмінів з ЛБІ!!!

Наперед треба домовитися з зав-кафедри інформаційних технологій, бо як Тарас каже: якщо цього не зробим то нічого невийде...ідея з 509 аудиторією мені неподобається адже в 2-у зміну йдуть пари , а тут 8 команд по 5 чел (40 людей) тусуються на 5 поверсі,,. в аудиторії взагалі мошня піде(Крики,шум,МАТИ...кароч багато чого), після такого в ЛБІ ніякого такого захлду не дозволять провести...Так що наперед треба вже зараз все узгодити, а ні то думати на рахунок якогось клубу...

В мене нажаль таке передчуття, що нічого з 509 аудиторією невийде, хоча хто його знає... wacko

Додано (10.11.2008, 21:10)
---------------------------------------------

Quote (admin)
а ти який з них?

иии, думаю 1-й справа, або хзхз cool

Додано (10.11.2008, 21:15)

Я 1-й справа )) як що шось треба...

STRILOKДата: Пн, 10.11.2008, 21:37 | Повідомлення # 17
< 0 >
Я з права з папочкою))))......Я вже зі всіма домовився.....З кафедрою домовився,з Чаплигою домовився як і з В.В так і В.М і з Романом Богдановичом тоже домовився....всьо супер.....вони складають свою команду викладачів...я так ржав коли їм то говорив...вони визвонювали всіх мужиків - вчителів і пропонували чи нехочуть вони побігати кс....))).....Значить робим так.....з організацією я домовився...ставлю то всьо на 25 і 26 листопада..якшо шота зміниться то повідомлю завтра.......Я збираю по 50 грн якшо буде дета 8 команд....якшо буде 10 - то по 40 грн.....Ми просто хочем замутити нармальні призи.....і ше одне дуже важне...Якшо ти можеш взяти 100 - 150 грн на кубки то було б просто ідеально...тоді б вже точно збирали по 40 і були б супер призи...( там ящик пива і т.д..)..навіть про призи можна було узгодити з капітанами хто хоче.....Значить учасниками вже е такі групи - 301 ЕК , 401 ЕК , 303 БС , 201 БС , 201 ЕК (може) ,401 ОА , 402 ОА. і може групи викладачів..вже може 8..(непогано)..а як на рахунок 4 курсу БС і 301-302 БС......5 курсу я так поняв небуде....завтра я впринципі до всіх завітаю і буду грузити 1 курс - їх тоже 6 груп...а ви помагайте )) biggrin пиво буде з мене..)).....Може є ше якісь питання чи пропозиції????..пишіть....

Додано (10.11.2008, 21:37)
а на рахунок грамот - то будуть мати всі.....(призові 3 місця )...кстаті на тій фотці там де 3 пацана то там мене нема))) я був на попередній...))

andriykoДата: Пн, 10.11.2008, 21:53 | Повідомлення # 18
< 0 >
Quote (STRILOK)
а на рахунок грамот - то будуть мати всі.....(призові 3 місця )

Просто з минулорічного чемпа, багато хто хотів мати якусь згадку, а згудку отримали тіки 3-е чоловік(ті в кого кубки є чи були) і всьо, вот тому я пропоную, щоб кожен мав грамоту незалежно від зайнятого місця(якщо діло в грошах, то грамота кажись коштує 3 гривні..)
Якщо все вже домовлено то супер...304 БС, та шо з мого потоку небуде брати участь так як нема там кому нажаль,... надіюсь ВСе вийде зашибісь...скажу всім своїм хай готуються і передають знайомим в інших групах)) happy

Додано (10.11.2008, 21:53)
Якщо буде ящик пива, то буде за шо боротися. але було б добре розпити його всім разом,,, хоча пиВка нехвате напевно )) cry

adminДата: Пн, 10.11.2008, 22:06 | Повідомлення # 19
Група: Адміністратори
< 12 >
то круто що зі всіма домовилися.. ще можна зібрати команду минулих студентів нашого вузу.. у нас напевно у всіх є знайомі які вчилися колись у банківському.. і хочу нагадати що колись рівень ігри наших студентів був набагато вищий ніж наший сьогодні)) у той час як студіки бігали по різних клубах щоб побігати КС, наші студенти ходили на пари.. (і на них іграли контру) ось так то воно колись було)))

АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ!

STRILOKДата: Пн, 10.11.2008, 23:32 | Повідомлення # 20
< 0 >
ти можеш зібрати гроші з профкому на кубки і чи маєш ти якусь інформацію про 4 курс (БС і Ф)
adminДата: Вт, 11.11.2008, 07:38 | Повідомлення # 21
< 12 >
гроші можу зібрати, маю інформацію про 4 курс бс... є всі номера телефонів їхніх старост

АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ!

STRILOKДата: Вт, 11.11.2008, 10:52 | Повідомлення # 22
< 0 >
Неплохо )))...гроші збири...)))....а ти 4 курсам міх би позвонити і розафішувати???...може вони тоже підуть???..а ЕФОК я вже сам наберу.. biggrin
M@Ly@V@Дата: Вт, 11.11.2008, 16:10 | Повідомлення # 23
< 0 >
а в команді можуть бути дівчата?

andriykoДата: Вт, 11.11.2008, 16:11 | Повідомлення # 24
< 0 >
Quote (M@Ly@V@)
а в команді можуть бути дівчата?

звісно, якщо вони з ЛБІ...буде цікаво подивитися))
M@Ly@V@Дата: Вт, 11.11.2008, 16:12 | Повідомлення # 25
< 0 >
ну та я ж за себе і питаюсь :))

STRILOKДата: Вт, 11.11.2008, 19:57 | Повідомлення # 26
< 0 >
ггг....збирай дівчат...))))) cry
adminДата: Вт, 11.11.2008, 20:05 | Повідомлення # 27
< 12 >
Quote (M@Ly@V@)
ну та я ж за себе і питаюсь :))

класно буде.. завжди хотів з дівчатками побігати у контр страйк :))) це прямо моя сама завітна мрія.. biggrin

АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ!

andriykoДата: Вт, 11.11.2008, 21:30 | Повідомлення # 28
< 0 >
Якщо буде команда з дівчат+ команда з викладачів- то на це дійство збереться багато бажаючих...(з дівчат грошей не беріть за участь!!!). Говорив з знайомив, сказав шо то задорого по 10 грн. з чоловіка, і так вже ясно хто переможцем буде, зменшіть суму плз
blahblah
adminДата: Вт, 11.11.2008, 21:42 | Повідомлення # 29
< 12 >
або не давайте призів за перше місце :))) і ще одне продумайте щось з антічітами... і демками з іграми

з дівчат гроші не беріть, і кидайте у сітку з моєю групою :))) а 401-ЕК десь зовсім у іншу сторону сітки, бо то цікаво не буде.. бажано щоб наприклад у півфіналі зійшлися 301-ЕК, і 303-БС.. ми хочемо матч реванш cool

АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ!

andriykoДата: Вт, 11.11.2008, 21:49 | Повідомлення # 30
< 0 >
Думаю треба подумати з сіткою...я б також не проти, щоб 401 ек кудись подальші і від моєї команди кинули, а то нецікаво буде...Можливо знов зустрінемось з вами Тарас, буде цікавий матч, так як минулого разу..))
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright LIBS UBS NBU © 2010