Новий чемпіонат =)
|
|
andriyko | Дата: Вт, 14.10.2008, 20:36 | Повідомлення # 1 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Можливо повторимо цього семестру ???:D Хотілося б ще хоч би раз такий турнір...тепер є нові групи, можливо будуть зацікавлені в цьому заході. Відписуйте пропозиції чи хотіли б Ви турнір з КС??? Надіюсь організатори минулорічного турніру мене підтримають
Повідомлення відредагував andriyko - Вт, 14.10.2008, 20:41 | | |
|
admin | Дата: Ср, 15.10.2008, 07:28 | Повідомлення # 2 |  Група: Адміністратори | Повторимо))
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
miki | Дата: Вт, 21.10.2008, 12:29 | Повідомлення # 3 | ![miki]() Група: Користувачі | Ну ну це вже скоро наближається !!! | | |
|
Vadimga | Дата: Ср, 05.11.2008, 11:20 | Повідомлення # 4 |  Група: Адміністратори | CS! CS! CS! CS! Додано (05.11.2008, 11:20) --------------------------------------------- Коли буде чемпионат і де?
В | | |
|
andriyko | Дата: Ср, 05.11.2008, 11:21 | Повідомлення # 5 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Ну що там мна рахунок чемпіоната? Хтось вже про місце проведення і дату думав, чи відтягуємо до початку сесії??? | | |
|
STRILOK | Дата: Сб, 08.11.2008, 00:10 | Повідомлення # 6 |  Група: Користувачі | ЗНАЧИТЬ ТАК,,,,.....КС БУДЕ!!!!....НО НАДА ХОТЬ ТРОХИ КОМАНД.....РЕАЛЬНО ЗАРАС Є ТІКІ 3......ТАКШО РЕЄСТРУЙТЕСЬ.....ПРИЗИ БУДУТЬ....ІГРИ БУДУТЬ В 509 АУДИТОРІЇ ПРОХОДИТИ.....ВСЬО МАЄ БУТИ СУПЕР......НОМЕРИ - 8097-632-50-40......І 8093-740-19-35....АРТЕМ...!!!!! | | |
|
andriyko | Дата: Сб, 08.11.2008, 17:36 | Повідомлення # 7 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Мені дуже цікаво як на такий захід дали 509 аудиторію? +там нема контри, необхідно повстановлювати...цікаво чи вам хтось дозволить??? +Хто організатор? | | |
|
admin | Дата: Сб, 08.11.2008, 17:47 | Повідомлення # 8 |  Група: Адміністратори | я говорив з організаторами... ними є 401-ОА, та що минулого року взяла 3-є місце.. той хто завідує 509 аудиторією викладає пари у тій групі, ось вони і домовилися.. думаю з тим щоб встановити на тих комп'ютерах контри то дуже багато розуму не треба.. ось таке то..
|
andriyko | Дата: Сб, 08.11.2008, 20:39 | Повідомлення # 9 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Quote (admin) думаю з тим щоб встановити на тих комп'ютерах контри то дуже багато розуму не треба.. Це ясно що багато розуму не треба, але все ж таки не думав що вам це дозволять... Дуже добре шо це буде в банківському, не потрібно нікуди їхати, тільки цікаво скільки буде команд? 303 БС думаю буде брати участь...правда можливо не тим складом що минулого разу ((
Повідомлення відредагував andriyko - Сб, 08.11.2008, 20:39 | | |
|
admin | Дата: Сб, 08.11.2008, 20:41 | Повідомлення # 10 |  Група: Адміністратори | та команд буде точно близько 8.. ось так хоча би як і минулого разу.. але то все залежить від організаторів, і від того як вони будуть проводити свою "рекламну компанію"
|
andriyko | Дата: Сб, 08.11.2008, 20:43 | Повідомлення # 11 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Якщо хочуть щоб все пройшло як найкраще і було багато наоду, то треба з старостами груп говорити, щоб ті "напрягли" своїх одногрупників...а так реклама і плакати не дуже поможуть, але й не помішають )) | | |
|
admin | Дата: Сб, 08.11.2008, 21:16 | Повідомлення # 12 |  Група: Адміністратори | що правда то правда.. хоч ми то і не організовуємо, але ми підтримаємо організацію! хай тільки будуть оголошення, і визначена точна дата проведення я розповім про це на старостаті банківської справи на інформаційних технологій
|
STRILOK | Дата: Пн, 10.11.2008, 19:30 | Повідомлення # 13 |  Група: Користувачі | Прівет...пише вам організатор...скажу чесно...організувати не так уж просто....з датою ше точно не визначився....Я пропоную так......Тарас є прохання...ти б неміг чуть помогти зробити рекламну кампанію....ми вже зробили плакати (розвісили всюди)..,гуртожитки повідомленні , деякі групи також...Як ти можеш порадати це краще зробити шоб було хоть би 8-10 команд....кстаті має бути команда викладачів )))..ми і до того додумались))))....Тут є бачу ше якійсь Андрійко)))....ти тоже помагай...))..ходіть розафішовуйте....томущо живі слова непорівняються з плакатом...хоча завтра я іду в ЛБІ і буду ходити по групам і афішувати......а ваші групи будуть Андрій і Тарас???? ......А вот деталі чемпіонату.... - аудиторія 509 (після 18-00 ігри будуть ) - з команди 50 грн (якшо буде хоть 10 команд то буде по 40 грн) - дата проведення залежить від груп інституту..нема сенсу починати турнір з 4 командами....ну планом то має бути 25 і 26 числа листопада...!!!...якшо когось шось цікавить то пишіть сюда або звоніть (80976325040 і 80937401935)..Додано (10.11.2008, 19:30) --------------------------------------------- Незабуть Тарас росказати старості банківської справи і інф. технологій....  | | |
|
admin | Дата: Пн, 10.11.2008, 19:49 | Повідомлення # 14 |  Група: Адміністратори | у мене по понеділках старостат, я би своїм з радістю про таку новину розказав.. з мого факультету гарантую що буде мінімум 4 команди.. я можу навіть сам їх до тебе привести.. 301-ЕК, 303-БС, 201-БС, 401-ЕК.. і ще думаю що 201-ЕК тоже буде.. можеш на них розраховувати.. і то такі групи, у яких не треба буде довго розпинатитися і розказувати що ви оргазовуєте, і що треба робити... у мене одне питання? чому команди здають по 50 грн.? ми збирали набагато менше, і оплачували з них більшу частину за оренду клубу, якщо потрібні гроші на нагороди, я можу домовитися з профкомом.. і вони вам виділять від 100 до 200 грн.. якщо на щось треба буде більше то можна буде говорити і про більші суми... ви ж нічого не будете платити за оренду аудиторій??? і чи погодили Ви то що буде проводити чемпіонат з зав.кафедри економічної кібернетики, моя вам порада.. Вам треба з ним особисто переговорити щоб чемпіонат не накрився мідним тазом.. не треба щоб він дізнався про це з афіш або від інших людей... і ще одне, треба чітко визначити з датою, якщо Ви заплануєте її зараз, Вам буде простіше потім.. тому що і люди повинні знати на що вони йдуть і коли, і Ви маєте якось підлаштовуватися під це
|
admin | Дата: Пн, 10.11.2008, 20:07 | Повідомлення # 15 |  Група: Адміністратори | а ти який з них?
|