Відгуки про чемпіонат!
|
|
admin | Дата: Чт, 27.11.2008, 23:11 | Повідомлення # 31 |  Група: Адміністратори | це не могла бути для вас розминка, бо з 401-ЕК вам буде досить важко грати, і якщо би ви програли.. то і могло вже не бути ігор... кажи хай виздоровлює, бо то буде не добре.. ми хочемо іграти з достойним суперником... у нас на це пішли роки тренувань і всі пари з дискретного аналізу))))
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
andriyko | Дата: Чт, 27.11.2008, 23:17 | Повідомлення # 32 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Quote (admin) це не могла бути для вас розминка Просто сама гра була досить цікавою, простою, бігали всі один одного перестрілявали, з більшсильнішими командами ми будемо краще грати...і показувати кращий результат, а так нема чого на початку показувати свої стратегії, треба шифрувати свою стратегію Після твого перегляду нашої гри, я вже знаю як збити вас з пантелику, як непоказати на яку точку ми йдемо)) Quote (admin) ми хочемо іграти з достойним суперником... у нас на це пішли роки тренувань і всі пари з дискретного аналізу)))) А ми НІРАЗУ не тренувалися, кожен сам по собі грає, кожен надіється на свій власний скіл і удачу , яка його буде супровджувати Quote (admin) кажи хай виздоровлює Обов’язково йому скажу...дякі за турботу про наших гравців | | |
|
admin | Дата: Чт, 27.11.2008, 23:21 | Повідомлення # 33 |  Група: Адміністратори | Quote (andriyko) А ми НІРАЗУ не тренувалися та ми так само.. я просто написав, що вас трішки залякати))) 
|
andriyko | Дата: Чт, 27.11.2008, 23:22 | Повідомлення # 34 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Quote (admin) я просто написав, що вас трішки залякати А я вже думав дзвонити до всіх і казати нехай збираються в суботу в клуб, будем тренитись)) | | |
|
|
andriyko | Дата: Чт, 27.11.2008, 23:29 | Повідомлення # 36 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Quote (admin) якщо хтось попаде на 401-ЕК тоді я їй по співчуваю.. і мова про 2 місце тоді йти і не може... а так ще будуть якісь шанси Можливо пустимо 401ЕК по колу, тобто всі ті 3 команди, що пройдуть зіграють проти неї почерзі, побачимо хто виграє,якщо виграє...Припустімо ніхто не виграв, тоді між цими 3 командами розіграти 2,3,4 місця, а так: та команда, яка попадає зразу на 401еК вилітає, і вже нажаль небуде мати шансу на 2 місце- жаль
Повідомлення відредагував andriyko - Чт, 27.11.2008, 23:31 | | |
|
admin | Дата: Чт, 27.11.2008, 23:37 | Повідомлення # 37 |  Група: Адміністратори | тому треба напрягати організаторів на те щоб ми всі іграли по кругу)))
|
STRILOK | Дата: Пн, 01.12.2008, 00:47 | Повідомлення # 38 |  Група: Користувачі | Давненько я тут не бував....навіть встиг всьо прочитати....І хочу сказати таке....Ті хто був на зборах капітанів (тоді коли було жеребкування я росказував всі правила но не всі були і потім на іграх притикали..)..но то ше не всьо....На рахунок лагів...Я зробив всьо шо можна було...Я поставив нові драва до відео..поставив новий сервер шоб менший був пінг...за мишки і кавпри я вам казав....Звичайно вибачте якшо шота не то но я старався..)))..ви б знали скіки я набігався і скільки я пар прогуляв і скіки в мене було проблем з викладачами....Но саме головне - шо в всіх шанси рівні...від гранат неспорю шо лагає но то в всіх а деякі приходять і кричать шо в них лагає....Я йому кажу шо то в всіх так - а він дальше кричитб))))....Но взагальному я бачу шо всьо так вроді непогано...тікі вот з патчом дійсно проблема....напевно віруси його з"їли бо було всьо нармально..)))))...На наступний рік я думаю би зробим то всьо покраще звичайно якшо вийде))))... | | |
|
|
|
admin | Дата: Пн, 01.12.2008, 21:31 | Повідомлення # 41 |  Група: Адміністратори | будемо 401-ЕК пускати по колу :)) бо то не робота... andriyko, ваша гра сьогодні?
|
andriyko | Дата: Пн, 01.12.2008, 21:59 | Повідомлення # 42 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Мала бути, але така ж ситуація як у вас, суперники не прийшли, і мають технічну поразку. Гри небуло | | |
|
admin | Дата: Пн, 01.12.2008, 22:17 | Повідомлення # 43 |  Група: Адміністратори | andriyko, а з ким Ви мали грати?
|
andriyko | Дата: Пн, 01.12.2008, 22:28 | Повідомлення # 44 | ![andriyko]() Група: Користувачі | з 404БС | | |
|
|