Позитивні відгуки? позитиву 0 . Приїхав з гри нервовий, ніякого задоволення. Під час гри було бажання встати і вийти. з багатьох причин. не зробив цього тільки тому, що не хотів підводити команду. Почнем зпочатку. Проблема номер один. сама головна. Низький рівень технічної організації. На комптері не реально грати. дим, граната , все в жахливих "лагах". про це не буду багато говорти, бо кожен хто брав участь це підтвердить.
Друге. Налаштування сервера, патч кс. В гравців небуло видно часу, який залишився до кінця раунду. "Фадетублек" це коли гравця вбивають повинен чорніти екран. ця команда не була використана. Цитата з загальних положень
"Игрок считается мертвым тогда, когда экран стал полностью черным. Если случился баг и экран не потемнел, то игрок считается мертвым через 3 (три) секунды после того, как его модель упала."
Третє. Регламент і правила повинні оголошуватись ДО чемпіонату а не підчас. Коил гравція вбили. він має повне право назвати місце де його вбили, кількість противників яких він бачив, і напрямок в якому вони пішли ітд.
Роблячи це, я почув від одного з організаторів шо це заборонено. На питання де таке сказано, написано. сказали шо це виняток з правил. Ще й було сказано шо за то віднімуть один раунд в команди. Повторюю шераз. Правила повинні визначатись перед чемпіонатом, а не по ходу гри.
можна багато і багато говорити, чого не буду робити, шкода вбивати клавіатуру. рівень організації як технічний так і щодо правил регламенту нюансів ітд. на досить низькому рівні. Я прийшов пограти в КС з своїми одногрупниками, і отримати від цьоого задоволення. натомість отримав зіпсований настрій. ладно , закінчую. дякую за увагу.