Справедливість
|
|
Olko | Дата: Чт, 29.11.2007, 21:14 | Повідомлення # 1 | ![Olko]() Група: Модератори | Висловлюйте свою думку і наводьте, при бажанні, реальні приклади.
Слава Україні !!! | | |
|
|
Каська | Дата: Нд, 17.02.2008, 15:54 | Повідомлення # 3 | ![Каська]() Група: Модератори | хм...це ти про справедливість в нашому інституті?! я от скажу таке--це все залежить від студента, і як він буде відстоювати свою думку!!!
| | |
|
муха | Дата: Нд, 24.02.2008, 13:36 | Повідомлення # 4 |  Група: Користувачі | нє це не про ваш інститут, я навчаюсь у іншому вузі, та це не має жодного значення, хоча нє -має. може десь в іншому місці такого свинства би не допустили. а в нас все можливо. є випадки коли всі розуміють, шо кака получається, але виправляти помилки всім лінь. а відстоювати свою думку можна хіба лігши поперек деканату, але об тебе ше можуть ноги витерти, бо поумають, шо ти килимок то якраз той випадок коли нормальним шляхом проблему не вирішиш, а не нормальним її вирішувати не варто
Муха | | |
|
Цукерка | Дата: Нд, 02.03.2008, 13:03 | Повідомлення # 5 | ![Цукерка]() Група: Користувачі | Можливо варто нарешті задуматися за кого тебе мають у твоєму вузі, адже, якщо в школі ми були жовторотиками і вирішували або розгрібали наші конфлікти з начальством переважно батьки, то тепер ми такі самі рівноправні члени суспільства і нас в 20 разів більше ніж професорсько-викладацького складу. Just do it! Іди і добивайся правди через скандали і терни до зірок(Ой, це,здається, не звідси). А щодо нашого вузику, то до нас дуже лояльне ставлення і я вже бува хотіла нахамити, що очерняють мою Альма Матер, але бачу, що в тебе, мабуть, real problems з твоїм начальством
Зупиніть на перехресті планету - я вийду | | |
|