Головна страницаЛІБС УБС НБУ Ср , 18.06.2025, 20:15
Справедливість - Форум | RSS

[ · Нові повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Справедливість
OlkoДата: Чт, 29.11.2007, 21:14 | Повідомлення # 1
Група: Модератори
< 5 >
Статус: Offline
Висловлюйте свою думку і наводьте, при бажанні, реальні приклади.

Слава Україні !!!
мухаДата: Сб, 16.02.2008, 20:59 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
< 0 >
Справедливість у Вузі -це шось з області фантастики? справедливості як такої впринципі нема,а в універі тим більше angry .
хочете приклад, будь-ласка: дівчинка -розумничка здала сесію. на відмінно здала, а всім срати бо дурепи в деканаті поняття немають в тім шо роблять, ось і залишилась дівчинка при своїх знаннях і рейтенгу без стипендії.
А всім срати: зам. декана, проректору і всім решта sad

Муха
КаськаДата: Нд, 17.02.2008, 15:54 | Повідомлення # 3
Група: Модератори
< 8 >
хм...це ти про справедливість в нашому інституті?!
я от скажу таке--це все залежить від студента, і як він буде відстоювати свою думку!!!

мухаДата: Нд, 24.02.2008, 13:36 | Повідомлення # 4
< 0 >
нє це не про ваш інститут, я навчаюсь у іншому вузі, та це не має жодного значення, хоча нє -має. може десь в іншому місці такого свинства би не допустили. а в нас все можливо.
є випадки коли всі розуміють, шо кака получається, але виправляти помилки всім лінь.
а відстоювати свою думку можна хіба лігши поперек деканату, але об тебе ше можуть ноги витерти, бо поумають, шо ти килимок angry
то якраз той випадок коли нормальним шляхом проблему не вирішиш, а не нормальним її вирішувати не варто cool

Муха
ЦукеркаДата: Нд, 02.03.2008, 13:03 | Повідомлення # 5
< 1 >
Можливо варто нарешті задуматися за кого тебе мають у твоєму вузі, адже, якщо в школі ми були жовторотиками і вирішували або розгрібали наші конфлікти з начальством переважно батьки, то тепер ми такі самі рівноправні члени суспільства і нас в 20 разів більше ніж професорсько-викладацького складу. Just do it! Іди і добивайся правди через скандали і терни до зірок(Ой, це,здається, не звідси). А щодо нашого вузику, то до нас дуже лояльне ставлення і я вже бува хотіла нахамити, що очерняють мою Альма Матер, але бачу, що в тебе, мабуть, real problems з твоїм начальством

Зупиніть на перехресті планету - я вийду
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright LIBS UBS NBU © 2010