Головна страницаЛІБС УБС НБУ Ср , 18.06.2025, 19:51
Передплата "Золотий резерв! - Форум | RSS

[ · Нові повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Передплата "Золотий резерв!
PresaДата: Вт, 19.02.2008, 15:25 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
< 2 >
Статус: Offline
Шановні студенти!

 Хочете бути в курсі усіх подій, що відбуваються в країні під назвою «УБС»?
 Вам цікаво дізнатись про приватне життя ваших викладачів та однокурсників?
 Чи можливо вас цікавить серйозна аналітика, неупереджений експертний погляд на економічні та фінансові події, новинки маркетингових стратегій?

Усе це ви знайдете на сторінках першого глянцевого повноколірного корпоративного видання УБС НБУ «Золотий резерв»!

Стань золотим резервом своєї країни!

Передплатний індекс – 99425
Ціна передплати на друге півріччя - 21, 54 грн.
Журнал виходить 1 раз на квартал

Підписатись на передплату, а також купити свіжий номер за лютий, можна у прес-службі. Конт.тел. 80676726128, Коперника, 14, кім, 18 (підвал), Наталія Кузьма (керівник прес-служби)
Також, запрошуємо Вас до активної співпраці. Повідомляйте про свої особливі досягнення, акції, розповіді про неординарних особистостей, свіжі погляди на економічні, освітянські, суспільні події...

КаськаДата: Вт, 19.02.2008, 20:55 | Повідомлення # 2
Група: Модератори
< 8 >
є перша тема--фестиваль у Львові між вузами УАБС)))

PresaДата: Ср, 20.02.2008, 09:43 | Повідомлення # 3
< 2 >
Напишіть детальніше про цю подію. Можна на мій e-mail - speka@ukr.net

До речі, завтра уже привезуть свіжий номер, котрий можна придбати у прес-службі за 10 грн. У цьому випуску - екслюзивне інтервю з головою АУБ Олександром Сугоняко "Чорнобиль допоміг мені прийти до Бога", розповідь про сімю та приватне життя проректора УБС НБУ Григорія Хоружого, який знає шість мов та був послом України у Ватикані, Мюнхені, Росії, авторська думка про пограбування банків, статті про дистанційну освіту" Викладачі у чаті", банківська аналітика - "Куди веде валютний коридор?", у рубриці "Постаті" історія про українського бізнесмена Михайла Терещенка, якого у Європі вважали фінансовим генієм: він працював управителем банку в Лондоні на мільйонера Ротшильда, а під час світової фінансової кризи врятував від краху один із найбільших європейських банків – «Кредит Анштальдт»; привітання з 40-річчям ЧІБС, розповіді про життя в країні УБС, про співпрацю між судентськими газетами, банківський гумор тощо.

КаськаДата: Ср, 20.02.2008, 10:11 | Повідомлення # 4
< 8 >
ЧІБСу здається не 40 років, а 60)
а що розповідати. у Львові, в нашому інституті буде проходити фестиваль з аеробіки та настільного тенісу між вузами університету. мають приїхати Харків, Суми та Черкаси. більше нічого не знаю

PresaДата: Ср, 20.02.2008, 14:37 | Повідомлення # 5
< 2 >
ЧІБСу - 40!:)

А коли саме цей фестиваль і хто конкретно в ЛІБС цим займається?

КаськаДата: Ср, 20.02.2008, 20:14 | Повідомлення # 6
< 8 >
фестиваль в середині березня. можливо завкафедрою фізичного виховання--точно не знаю

Повідомлення відредагував Каська - Чт, 21.02.2008, 20:48
adminДата: Пт, 22.02.2008, 20:40 | Повідомлення # 7
Група: Адміністратори
< 12 >
Я став першим студентом який придбав журналу "Золотий резерв" в нашому інституті!!! smile smile smile

Хороший журнал купуйте та читайте, особливо мені сподобався розділ "Гумор" і стаття про Другий "Аукціон надій"

АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright LIBS UBS NBU © 2010