Quote (starlight)
тепер я взагалі чула такі "веселощі", що мінімальна стипендія у нас буде 250 грн... брррр
ага....коли рак на горі свисне...
Це, звичайно, інформація варта уваги... особливо коли врахувати те, що зараз відмінник, як зазначалося вище, получає ~240 грн/міс. Ми усім своїм друзям хвалимося - ми вчимося в Банківському інституті. я не даремно написав з великої букви. Особисто я горджуся тим, що я тут вчуся. Ми завждя усім казали як тут добре, які в нас чудові умови навчання (моїм друзям особливо сподобалася інформація про змінне взуття
), які аудиторії, який у нас вхід в інститут по перепустках (які так часто глючать, що виникає бажання використовувати нецензурну лексику
і які не завадили невідомому пройти в 2-му корпусі в комп"ютерну аудиторію і під прицілом відеокамер пошупортатися в дівочих сумочках).
Так, звичайно. кожна монета має дві сторони. Але останнім часом негативних сторін стає дедалі більше. І хорошим прикладом є стипендія. Якщо деякий час назад я міг сказати друзям про розмір своєї стипендії і вони мені заздрили. то тепер я заздрю МІНІМАЛЬНІЙ стипендії студента Політеху.
Причиною цього, за словами працівників деканату та бухгалтерії, є те, що ми під керівництвом (себто під коштами) НБУ. А там, якщо порахувати який на вулиці місяць, складається враження, що всі зайняті економічним становищем в країні а не нашими стипендіями.
Але ж скажіть будь ласка - якщо ми були у всьому першими - то чому ж ми не змогли бути хоча б у першій трійці при підвищенні стипендій? Хіба ж рішення Юлії Володимирівни про підвищення стипендій було для нас (чи для них) як сніг на голову??
Ні!!!
А тому - моя особиста думка - нашому інститутові варто бути першим там, де це є найбільш корисно студенту а не там де про це можна похвалитися і похизуватися.