Стипендія
|
|
naue | Дата: Ср, 19.03.2008, 17:41 | Повідомлення # 1 |  Група: Користувачі | Вибачайте, може я просто не в курсі подій... Так от - в усіх вузах минулого тижня виплатили доплату до стипендій. (вона тепер 300 грн офіційно чи шось таке). Чому в нас такого нема. В нас що не підвищували стипендію і вона далі буде 180 грн? | | |
|
jar4uk | Дата: Ср, 19.03.2008, 17:54 | Повідомлення # 2 |  Група: Користувачі | В п'ятницю побачимо Має бути діля 500 (підвищена), кажуть
expect the unexpected | | |
|
admin | Дата: Ср, 19.03.2008, 18:07 | Повідомлення # 3 |  Група: Адміністратори | напевно 500 точно не буде Але що буде точно, будемо бачити у п’ятницю (21 березня). А от причину чого нам ще не збільшили розмір стипендії можу пояснити. Тому що ми не є під прямим керівництвом Міністерства освіти і науки. І для того щоб нашим студентам стипендію підняли потрібно щоб наш інститут склав кошторис, відправив його до нашого університету, вони його переглянуть, якщо все добре то відправлять до Національного банку України. А ті вже мають прийняти якесь рішення, але мають прийняти не якесь, а таке щоб воно відповідало словам нашого прем’єр міністра (Ю. Тимошенко), а можливо і більше ніж вона сказала. Бо у нас завжди в інституті була стипендія вища ніж у інших навчальних закладах (так мені здається). І підвищення стипендії відбувається поступово, а не одразу. Тобто оті 500 грн., що нам обіцяли як підвищену стипендію, то ми будемо отримувати аж з жовтня 2008 року. І протягом кожного місяця її будуть піднімати до 530, починаючи з січня. І є ще одна інформація з деканату банківської справи, так як нам ще не підняли розмір стипендії, а нараховують по старому (хоч щось ) то у квітня мають дати гроші за то всьо що нам не дали. Тобто якщо зараз нараховують по 180, а мають платити по 300. То у квітні ми маємо отримати всю різницю, за всі місяці. Ось ще витяг : 05 березня 2008 року, на засіданні Кабінету Міністрів України затверджена постанова "Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України з питань стипендіального забезпечення", яка приводить підзаконні акти КМУ у відповідність до Закону України “Про державний бюджет України на 2008 рік…”. Передбачається, що мінімальна стипендія для студентів вищих навчальних закладів III – IV рівнів державної акредитації, які мають середній бал успішності не нижче 4,0 за 5-бальною шкалою, має становити 300 грн. з 01 січня та 530 грн. з 01 вересня 2008 року.
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
|
admin | Дата: Ср, 19.03.2008, 18:29 | Повідомлення # 5 |  Група: Адміністратори | Ні, просто сьогодні у мене дуже поганий день, хочу хоч якось відволіктися від проблем.
|
|
admin | Дата: Ср, 19.03.2008, 18:40 | Повідомлення # 7 |  Група: Адміністратори | Який рахунок?
|
admin | Дата: Ср, 19.03.2008, 19:52 | Повідомлення # 8 |  Група: Адміністратори | 14-2?
|
naue | Дата: Ср, 19.03.2008, 21:48 | Повідомлення # 9 |  Група: Користувачі | Сподіваюсь адмін не правий, бо щось не дуже хочеться до квітня чекати. Невже банківський інститут настільки безпомічний шо не міг це все зробити (інститут склав кошторис, відправив його до нашого університету, вони його переглянуть, якщо все добре то відправлять до Національного банку України. А ті вже мають прийняти якесь рішення, але мають прийняти не якесь, а таке щоб воно відповідало словам нашого прем’єр міністра (Ю. Тимошенко), а можливо і більше ніж вона сказала.) Про підвищення стипендії було відомо вже давно, і це вже можна було вирішити. Вибачайте, якщо не правий, я просто не розуміюсь на нюансах. | | |
|
starlight | Дата: Ср, 19.03.2008, 23:36 | Повідомлення # 10 | ![starlight]() Група: Користувачі | адмін правий. я теж таку інфу чула. насторожує наступне речення "Тобто оті 500 грн., що нам обіцяли як підвищену стипендію, то ми будемо отримувати аж з жовтня 2008 року". цікаво, а якщо я цього року випускаюся і, скажімо, вже не буду вчитися в ЛІБСі, то що, мені тих грошей не бачити?
| | |
|
jar4uk | Дата: Чт, 20.03.2008, 17:36 | Повідомлення # 11 |  Група: Користувачі | Quote (admin) Який рахунок? Ти що! Обіжаєш однако! ...14-3
expect the unexpected | | |
|
admin | Дата: Чт, 20.03.2008, 19:11 | Повідомлення # 12 |  Група: Адміністратори | Quote (starlight) насторожує наступне речення "Тобто оті 500 грн., що нам обіцяли як підвищену стипендію, то ми будемо отримувати аж з жовтня 2008 року". цікаво, а якщо я цього року випускаюся і, скажімо, вже не буду вчитися в ЛІБСі, то що, мені тих грошей не бачити? Стипендія підвищується поступово, а саме приблизно на 20 грн. що місяця. Починаючи з січня. І у розмірі 530 грн. вона буде аж у жовтні. Тобто за січень ~300 грн., лютий ~320 грн., ... , жовтень ~530 грн. Ось так. Зараз нам дають по 180, а у квітня дадуть нам всe що заборгували, і почнуть платити вже у нормальному ритмі. А заборгував нам інститут 300-180=120 грн. і помножити на всі місяці (120*3) то буде 360, а можливо і більше
|
Olko | Дата: Пт, 21.03.2008, 17:30 | Повідомлення # 13 | ![Olko]() Група: Модератори | ось прийшла п'ятниця, я як порядний студент після 4 пари пішов знімати стипендію... на диво, банкомат біля 2 корпусу працював, це втішило! коли вже хотів зняти, то банкомат відповів: А НЕМА.... шось наша бухгалтерія не чемно фунцеклює.... а на рахунок підвищеної це, мабуть, тяжкий випадок, бо указ ніби є, але там якогось підпису чи затвердження немає... як завжди в нашому парламенті короче... Висновок: як говорить народна мудрість:"Поживем - побачим"
Слава Україні !!! | | |
|
admin | Дата: Пт, 21.03.2008, 17:51 | Повідомлення # 14 |  Група: Адміністратори | Quote (Olko) а на рахунок підвищеної це, мабуть, тяжкий випадок, бо указ ніби є, але там якогось підпису чи затвердження немає... як завжди в нашому парламенті короче... всі підписи є, грошей напевно не вистачає. От наприклад студенти Львівської політехніки (з січня) і Університету (з березня) вже отримають нову підвищену стипендію. Але є і на Львівщині і такі вузи які належать до Міністерства освіти і ще досі не відчувають ніяких знім у розмірі стипендії так як і ми, от наприклад Лісотех
|
starlight | Дата: Пт, 21.03.2008, 19:33 | Повідомлення # 15 | ![starlight]() Група: Користувачі | була стипендія сьогодні. перевіряла в 19 год. підвищена стипендія на сьогодні скіки ставновить? тобто не те, що підвищили саме мінімсальну, а підвищена яко у відминника
| | |
|