Свято першокурсників "Будьмо знайомі"
|
|
|
jar4uk | Дата: Сб, 20.09.2008, 18:46 | Повідомлення # 32 |  Група: Користувачі | ніяк не дочекаюся того свята. Деколи буває краще ніж на Галицькій лізі
expect the unexpected | | |
|
admin | Дата: Сб, 20.09.2008, 18:50 | Повідомлення # 33 |  Група: Адміністратори | особливо коли розказують випадки які бувають на парах, і про наших викладачів..
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
jar4uk | Дата: Сб, 20.09.2008, 18:57 | Повідомлення # 34 |  Група: Користувачі | Я був на Галицькій лізі 11 вересня на першому чвертьфіналі. Там була команда якоїсь школи (№96?). Вони показали себе просто жахливо. Хіба ми не могли б зробити якусь свою збірну і делегувати її на цей КВН. Я вважаю, ми би виглядали там достойно
|
admin | Дата: Сб, 20.09.2008, 19:01 | Повідомлення # 35 |  Група: Адміністратори | та збірна нашого інституту є, ті що виступають на різних там дискотівках від інституту. Але вони напевно не проходять у Галицьку лігу, та і потрібно цим серйозно займатся щоб йти на велику сцену
|
jar4uk | Дата: Сб, 20.09.2008, 19:30 | Повідомлення # 36 |  Група: Користувачі | сумніваюся, діти з тої школи показували клас і акторську гру нижче плінтуса. Мені їх було шкода, бо ніхто не сміявся
|
admin | Дата: Сб, 20.09.2008, 20:31 | Повідомлення # 37 |  Група: Адміністратори | якщо йдеш у Галицьку лігу то потрібно щось думати про те що ти будеш робити якщо пройдеш у півфінал, і дальше.. А цим як на мене серйозно нема кому займатися.. хоча може є.. буде видно, зажди на свято першокурсників приходить наша збірна інституту, подивимося що вони можуть
|
M@Ly@V@ | Дата: Нд, 21.09.2008, 11:55 | Повідомлення # 38 | ![M@Ly@V@]() Група: Користувачі | піпл,я виступала зі своєю командою в Галицькій лізі..... ми були минулого року переможцями шкільної ліги і нас взяли у цей сезон... Ми виступили лише в 1/8,далі,на жаль,не пройшли,бо грали з дуже сильними командами за команду "район 96" хочу сказати таке : їх взяли далі після 1/8 ,бо вони,як діти,тоді поставили дуже хороший матеріал,бо їм допомогла одна команда,і на рохминці теж допомогла.... а у 1/4 та команда,що їм помагає,грала з ними разом у грі і тому вони не мали часу і собі і їм написати хороший сценарій..... і відповідно на розминці теж не могли допомогти... тому малі й не пройшли....
Повідомлення відредагував M@Ly@V@ - Нд, 21.09.2008, 11:56 | | |
|
Olko | Дата: Вт, 30.09.2008, 20:08 | Повідомлення # 39 | ![Olko]() Група: Модератори | Першокурсники, ви готуватися починайте!!!! Щоб не підвести нікого і показати КЛАС!!!!!
Слава Україні !!! | | |
|
djmicro | Дата: Чт, 02.10.2008, 08:33 | Повідомлення # 40 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | почали! | | |
|
|
andriyko | Дата: Пт, 24.10.2008, 21:16 | Повідомлення # 42 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Quote (M@Ly@V@) 104-БС були кращі!!!!!! +1, жаль що зайняли 2-е мiсце...але i це хороший результат! | | |
|
|
|
admin | Дата: Ср, 05.11.2008, 23:34 | Повідомлення # 45 |  Група: Адміністратори | мене і не було до самого кінця на святі.. я навіть не знаю хто взяв 3 місце.. можливо хтось інший напише? право добавляти новини мають всі бажаючі http://lbi.org.ua/news/0-0-0-0-1
|