Свято першокурсників "Будьмо знайомі"
|
|
admin | Дата: Чт, 25.10.2007, 20:44 | Повідомлення # 1 |  Група: Адміністратори | Прийшов я з того свята, класно було. Правда багато повторювалося з тим що показували минулого року. Але мені цього року більше сподобалося ніж минулого. Наробив багато фоток, але сидів дуже далеко від сцени, і майже нічого не видно. Хто має якісь класні фотки то закинуйте мені на пошту admin@lbi.org.ua і я добавлю сам, або кидайте на сайт самі (для цього закиньте свою фотку на якийсь сервер в інтернеті, скопіюйте її адресу і вставте такий тег Quote [ img]http://www.site.com/img.gif[/img] , або нажміть на кнопку "img" чи знизу "прикріпити файл ( Обзор... )". Мені дуже сподобалася 104-БС. На мою думку вони повинні були получити перше місце, і приз глядацьких симпатій (за них кричали більше, просто організатори захотіли продовжити традіцію щоб 102-БС організовувала конкурс і на наступний рік. Хоча я вболівав за 101-ЕК, бо я тоже ЕК.
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
admin | Дата: Чт, 25.10.2007, 20:46 | Повідомлення # 2 |  Група: Адміністратори | 
|
AnGeL_Lee | Дата: Сб, 10.11.2007, 23:07 | Повідомлення # 3 | ![AnGeL_Lee]() Група: Користувачі | Quote (admin) Мені дуже сподобалася 104-БС. На мою думку вони повинні були получити перше місце, і приз глядацьких симпатій (за них кричали більше, просто організатори захотіли продовжити традіцію щоб 102-БС організовувала конкурс і на наступний рік. Хоча я вболівав за 101-ЕК, бо я тоже ЕК. дякую за підтримку))) також гаряче вболівала за 104бс, вони молодці, а отримали саму фе номінацію)))... а 101ек отримала заслужену нагороду, вони реально були дуже дружні і кубок за те мають)))... 103бс достойно представила себе)) а загалом кому буде цікаво то я можу кинути не редактовану статтю про день першокурсника))), а то в редакції їй зробили обрізання .....
Повідомлення відредагував AnGeL_Lee - Сб, 10.11.2007, 23:08 | | |
|
admin | Дата: Сб, 10.11.2007, 23:11 | Повідомлення # 4 |  Група: Адміністратори | Буде дуже цікаво почитати
|
БанаН | Дата: Нд, 11.11.2007, 11:40 | Повідомлення # 5 |  Група: Користувачі | Quote (admin) я можу кинути не редактовану статтю про день першокурсника))), а то в редакції їй зробили обрізання ..... Цікаво було б почитати))) чув там і про мене є)))
Усе й одразу, купуй заразу. Я слів не пам’ятаю ні фіга, ні разу. Лєну олію кіло багаття. Яка мені різниця Свєта ти чи Катя?! | | |
|
юРасЬко | Дата: Вт, 13.11.2007, 22:14 | Повідомлення # 6 |  Група: Користувачі | саме краще було минулого року)) коли моя 103 бс взяла перше місце)) на мою дімку цьогорічний таксказати виступ.... маленький плагіат....без обід) Добавлено (13.11.2007, 22:14) --------------------------------------------- саме краще було минулого року)) коли моя 103 бс взяла перше місце)) на мою дімку цьогорічний таксказати виступ.... маленький плагіат....без обід)
CS нік [mm] Команда [promo] Миша [Microsoft 1.1] Коврик [карОва] Я the best имхо | | |
|
AnGeL_Lee | Дата: Пт, 16.11.2007, 03:13 | Повідомлення # 7 | ![AnGeL_Lee]() Група: Користувачі | Quote (БанаН) Цікаво було б почитати))) чув там і про мене є))) хи-хи...там від мого пера багато хто постраждав ;))), звикайте... http://ibox.org.ua/90339/ -----а тут стаття залягла і жде хто б це її скачав і прочитав))) коментарі залишайте тут або шукайтеме мене в мережі...
Повідомлення відредагував AnGeL_Lee - Пт, 16.11.2007, 03:22 | | |
|
|
Каська | Дата: Чт, 10.01.2008, 00:01 | Повідомлення # 9 | ![Каська]() Група: Модератори | угу
| | |
|
djmicro | Дата: Чт, 14.08.2008, 10:50 | Повідомлення # 10 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | Шо на мене тоже таке свято чекає? Ого! А можна поподробніше про формат! | | |
|
admin | Дата: Чт, 14.08.2008, 10:54 | Повідомлення # 11 |  Група: Адміністратори | кожного першокурника таке чекає, треба у формі розважальної програми представити свою групу, розказути що ви вже зрозуміли, і чого навчилися... а ще виділи звички викладачів які вам запам’яталися.. щось у цьому дусі
|
djmicro | Дата: Чт, 14.08.2008, 10:56 | Повідомлення # 12 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | А коли воно проходить? В кінці року? | | |
|
admin | Дата: Чт, 14.08.2008, 11:00 | Повідомлення # 13 |  Група: Адміністратори | в кінці жовтня
|
djmicro | Дата: Чт, 14.08.2008, 11:04 | Повідомлення # 14 | ![djmicro]() Група: Адміністратори | Участь обовязкова кожного студента чи можна буде дивитися в залі на то шо твоя група творить? | | |
|
admin | Дата: Чт, 14.08.2008, 11:10 | Повідомлення # 15 |  Група: Адміністратори | та участь то не обов’язкова, але інколи коли за організацію такого свята береть куратор групи, то тоді участь приймає вся група
|