Свято першокурсників "Будьмо знайомі"
|
|
|
admin | Дата: Нд, 09.11.2008, 19:23 | Повідомлення # 47 |  Група: Адміністратори | на рахунок 101 ОА погоджуюся.. досить класно підготувалися.. у них це було дійсно похоже на свято - Будьмо знайомі, вони зробили ту презентацію, на якій представили своїй студентів а хто зайняв 3 місце? 
АДМІНІСТРАЦІЯ САЙТУ! | | |
|
andriyko | Дата: Нд, 09.11.2008, 19:37 | Повідомлення # 48 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Непам’ятаю хто зайняв 3-е місце, але хочу запитати можливо в когось є відео з дня першокурсника? | | |
|
admin | Дата: Нд, 09.11.2008, 19:50 | Повідомлення # 49 |  Група: Адміністратори | є відео, мені обіцяли завтра його принести.. як тільки буду мати, то закину на сайт
|
andriyko | Дата: Нд, 09.11.2008, 19:58 | Повідомлення # 50 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Цікаво як ти закинеш його на сайт, воно ж багато важить, хиба на файлобмінник викладувати... В мене теж є відео міг би викинути, займає 554 мб(непогана якість) виступ 104-БС групи, правда без ефектного фіналу, можливо хтось має? | | |
|
admin | Дата: Нд, 09.11.2008, 21:52 | Повідомлення # 51 |  Група: Адміністратори | закину на youtube.com і звітам можна буде і скачати, і зразу дивитися... так як є на сайті відео про інститут (гуртожиток, два факультети, бібліотека)
|
|
admin | Дата: Пн, 10.11.2008, 22:25 | Повідомлення # 53 |  Група: Адміністратори | ПЕРШОКУРСНИКИ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІ (не всі звичайні).. мені відео так і не принесли..
|
|
|
admin | Дата: Вт, 11.11.2008, 20:49 | Повідомлення # 56 |  Група: Адміністратори | а мені цікаво просто так подивитися.. я дуже люблю це свято.. єдине свято у нашому інституті яке мені реально подобається.. astonmartin, а з твоєї групи ніхто не записував на камеру ваш виступ?
|
|
admin | Дата: Ср, 12.11.2008, 20:49 | Повідомлення # 58 |  Група: Адміністратори | будемо всі дуже вдячні, якщо ти ще нам це якось передаш
|
andriyko | Дата: Ср, 12.11.2008, 21:23 | Повідомлення # 59 | ![andriyko]() Група: Користувачі | Вигружаю на youtube.com єдине відео, яке в мене є (правда важить близько 600мб)..незнаю як довго буде закидувати його,но надіюсь все ж таки я дочекаюсь завершення передачі даних | | |
|
admin | Дата: Ср, 12.11.2008, 21:25 | Повідомлення # 60 |  Група: Адміністратори | та краще вже зжати якоюсь програмкою, бо то буде дуже довго напевно.. )) хоча це вже тобі вирішувати будемо дуже вдячні))) дуже хочу подивитися..
|